Pertumbuhan Smartphon Iphone Mengalahkan LG, Samsung Mendominasi

Selasa, Desember 04, 2012
Pertumbuhan Smartphon Amerika

Lagi pisanan iki Apple kasil mencuri posisi keloro LG nang pasar ponsel Amerika Serikat. Catatan paling anyar soko ComScore kuwi nglebokne kategori smartphone lan non-smartphone dadi siji jenis ponsel.

Soko data keri dewe dudohne, mongso iki iPhone kasil mempecundangi kabeh lini perangkat mobile LG, total market share segede 17,8% ono kenaikan 1,5% soko sak durunge 16,3% ing periode akhir Juli 2012. Terus LG dewe ngalami penurunan 0,8 poin. Dadine gawe pangsa pasare nang Amerika Serikat maleh soko 18,4% dadi 17,6%.

Nek di etung sak kabehe soko limo sing gawe ponsel, sakitik sing ngalami penurunan. LG, Motorola lan HTC kelangan 0,8%, 0,2% lan 0,4% soko pasar Amerika. Kui ngono hasile sing dikutip soko Apple Insider dino senen (3/12/2012).

Lha trus Samsung isih dadi merek ponsel paling duwur neng AS, ngalami jumlah kenaikan 0,7%. Kendati pertumbuhane kurang signifikan miturut data ComScore nang akhir periode triwulan, Samsung isih dadi pemain sing mendominasi pasar yoiku pangsa pasar 26,3%

Komentar Pertumbuhan Smartphon Iphone Mengalahkan LG, Samsung Mendominasi

Jangan menaruh live link dikomentar dan sampai saat ini baru 0 komentar untuk update Pertumbuhan Smartphon Iphone Mengalahkan LG, Samsung Mendominasi dengan id 4363995610202043041.