Kartu Perdana BlackBerry Indosat Meluncur di 9 Kota

Selasa, Desember 04, 2012
Kartu Perdana BlackBerry Indosat Terbaru

Isih duwure pertumbuhan pelanggan BlackBerry neng Indonesia nggawe salah siji operator telekomunikasi sing bermitra karo Research In Motion (RIM) gawe kartu perdana khusus.

Ono ing keterangane senen (3/12/2012), kartu perdana khusus BlackBerry iki dirilis Indosat serentak 9 kota neng Indonesia yoiku Jabodetabek, Bandung, Surabaya, Makasar, Medan Denpasar, Balikpapan, Semarang lan Palembang.

Miturut Erik Meijer Director & Chief Commercial Officer Indosat, kartu perdana BlackBerry sing dipasarke gunakne rego awal Rp 5 ribu kuwi nawarke layanan full service & social alat, trus ono bonus telepon lan SMS WiFi kecepatan nyampe 20 Mbps lan internet kecepatan nyampe 7,2 Mbps.

Muncule Kartu Perdana BlackBerry iki, kepingine iso menuhi harapan pelanggan sing kebutuhane tambah pirang pirang. Soko pirang pirang layanan sing ditawarke, kartu perdana khusus BlackBerry iku kartu sing paleng cocok kanggo mengakomodasi kebutuhan sing gunakne BlackBerry, omonge.

Saiki jumlah pelanggan BlackBerry Indosat diperkirake ameh nyapai rong juta. Soko kartu perdana iki dikarepne jumlahe bakal terus nambah meneh podo karo kapasitas sing diduweni.

Soko kartu perdana iki pelanggan Indosat ugi iso bukak layanan Indosat Super WiFi neng pirang pirang pusat bisnis lan perbelanjaan neng Pulau jowo lan Bali nganggo koneksi 1.000 titik hotspot sing kecepatane nyampai 20 Mbps.

Hal sing penteng banget neng bisnis mobile data njih puniko kualitas layanan. Kartu Perdana Khusus BlackBerry dimunculke kanggo memfasilitasi kebutuhan komunikasi data kanggo pelanggan, guneme Erik

Komentar Kartu Perdana BlackBerry Indosat Meluncur di 9 Kota

Jangan menaruh live link dikomentar dan sampai saat ini baru 0 komentar untuk update Kartu Perdana BlackBerry Indosat Meluncur di 9 Kota dengan id 5097636057948430766.