Harga Nokia Lumia 920 Pre Order 6.5 Juta

Selasa, Desember 04, 2012
Harga Nokia Lumia 920 Pre Order

Rong handset jagoan Nokia Lumia 920 lan 820 siap mlebu pasar Indonesia, keloro ponsel berbasis Windows Phone kuwi wes iso dipesan saiki.

Pesenan pre-order online iso gunakne web www.switchtolumia.com soko tanggal 1 teko 16 Desember 2012 utowo langsung nang 25 toko Nokia sing kepilih.

Ono penawaran potongan harga kanggo nasabah kartu kredit BNI, ditawarke cashback Rp 1 juta. Lan kanggo pemegang kartu kredit Mandiri entok cashback Rp 800 ribu.

Wong wong sing meh pre-order nanging ora duwe kartu kredit, entuk diskon senilai Rp 500 ribu. Kanggo catatan harga Lumia 920 didol gunakne rego asli Rp 6,5 juta lan Lumia 820 dibanderol Rp 5 juta.

Lumia 920 wujude mirip-mirip karo Windows Phone Nokia sing sak durunge koyo Lumia 800 utowo Lumia 900 nanging bentuknya luwih gede.

Gunakne layar sing gedene 4,5 inch, Lumia 920 luwih cilik dibanding handset flagship pesaing, koyo Galaxy S III utowo HTC One X nanging luwih gede tinimbang iPhone 5.

Dadi ponsel flagship, Lumia 920 dibekali pirang pirang macam teknologi saiki koyo wireless charging, no ngendi wae ponsel iso diisi ulang tanpo gunakake kabel

Komentar Harga Nokia Lumia 920 Pre Order 6.5 Juta

Jangan menaruh live link dikomentar dan sampai saat ini baru 0 komentar untuk update Harga Nokia Lumia 920 Pre Order 6.5 Juta dengan id 142054093740686005.