Apple vs Samsung Putus, Bakal Berpaling ke Intel atau TSMC

Selasa, Desember 04, 2012
Apple vs Samsung

Crito cecongkrahan Apple vs Samsung koyoke ora bakal mung podo tuntut paten nang mejo ijo sebape kahanan hubungan sing tambah panas keloro vendor raksasa kuwi, malah mungken bakal serius berpisah.

Kahananl kuwi iso ketok soko sikap Apple sing wes awale golek pabrikan liyo kanggo nggawe prosesor AX SoC, dinggo nang produk smartphone lan tablet gaweane.

Ngikuti kabar sing kasebar ano rong pabrikan gede sing bakal ngganteni Samsung suk mbene yoiku Intel utowo TSMC (Taiwan Semiconductor Manufacturing Company) Masalah kuwi sebabke, keloro pabrikan gede dikonangi pernah mengutarake minate kanggo potensi kemitraan karo Apple moso kepungkur.

Ananging peluang Intel ketone luwih cilik nek dibandingno TSMC, sebabe Intel ora terlalu fokus nang pengembangan arsitekstur ARM neng ngendi swalike platform iOS sing dikembangne Apple malah ditujokne ben optimal gunakne arsitekstur kui.

Malahan TSMC nyanggupi nggawe chip kanggo Apple awale kaping pisan 2014 sakwise proses transisi nuju pabrikasi 20 nm sing dilakoni bubaran.

Ngono wae, neng liyane soko keloro produsen gede kuwi Apple iso wae nyiptakne chip gaweane dewe nek rumor merger sing bakal dilakoni karo Global Foundries bener-bener kelaksanan lan masalah kuwi bakal norehake sejarah, kaping pisan Apple gawe chip sing deweke desain nang pabrike dewe.

Miturut salah siji analisis industri Amit Daryanani pisahan Apple Samsung iso mangan wektu luwih soko setahun. Masalahe yoiku mergo kompleksitas lan kerumitan sing arep dilakoni mongso proses pisahan kelaksanan

Komentar Apple vs Samsung Putus, Bakal Berpaling ke Intel atau TSMC

Jangan menaruh live link dikomentar dan sampai saat ini baru 0 komentar untuk update Apple vs Samsung Putus, Bakal Berpaling ke Intel atau TSMC dengan id 3575143899425169786.