Ciri-ciri Cowok Setia

Minggu, Agustus 05, 2012

Dadi wong wedok mesti podo pingin entok pacar utowo pasangan sing setia seumur hidup, nanging meh mujudne ngono kuwi yo ora gampang butuh pengorbanan lan perjuangan. Sampeyan kudu pinter pinter menilai lan milih cowok sing meh dadi pacarmu. Kanggo ngewangi sampeyan ben ora terjebak cowok sing salah, iki ono sitik ciri-ciri cowok setia, dadi nek ciri-ciri ngene ono ing cowoke sampeyan kemungkinan cowok sampeyan kuwi termasuk cowok ingkang setia. Yo wis, langsung wae simak ciri-ciri cowok setia koyo ngene ini :

Mesti Nepati Janji

Pernah ora deweke ingkar janjinya marang sampeyan? misale janji kencan, janji meh telpon utowo janji ngater lan njemput sampeyan bali kerja utowo sekolah nek jawabannya iyo berarti kuwi deweke termasuk duweni ciri cowok setia.

Mesti Tepat Wektu

Nek deweke teko teros, pas wektu njemput utowo ngantar sampeyan kerja kuwi pertanda deweke duweni ciri setia karo sampeyan. Kuwi artine deweke ngutamakne sampeyan teros dibandingne karo urusan sing liyone, dadi pertahanke wae hubungan sampeyan karo deweke.

Bertanggung Jawab

Opo deweke tanggung jawab teros marang kabeh tindakane? misalnya deweke ngakoni kesalahane pas wektu ngrusak barange wong liyo, ora nglanggar lalu lintas lan menghormati sampeyan sing dadi cewek. Deweke sering tumindak lembut lan ora kasar dateng sampeyan? nek iya kuwi pertanda deweke duweni ciri cowok setia.

Mesti Ono Pas Sampeyan Butuhke

Ciri-ciri Cowok SetiaDeweke seneng lan rela ning sandinge sampeyan pas sampeyan wonten masalah. Deweke rela ninggalne gawean utowo tugase mung kanggo ngibur sampeyan sing lagi susah. Nek di bayangne kurang opo meneh cobo. Cowok sing kaya ngene wes jarang neng ndonyo iki lho. Dadi nek sampeyan lagi njalin hubungan karo cowok koyo ngene iki kuwi artine sampeyan beruntung. Pertahanke hubungan sampeyan karo deweke.

Iso Dipercaya Amargo Jujur

Wong sing setia njih puniko wong ingkang iso dipercaya. Nek deweke terus-terusan njawab jujur marang kabeh pitakon e sampeyan, kuwi artine deweke iso dipercaya. Misale wae pas sampeyan takon “Lagi ngopo?” “Ning ngendi?” lan “Karo sopo?” deweke njawab jujur kuwi artine deweke iso dipercaya, dadi deweke bakal setia karo sampeyan.

Ojo sampe ngetokne mripat sampeyan diwutakne soko indahnya katresnan. Ati-ati yen milih cowok sing didadekne kekasih utowo malah pasangan hidup sampeyan. Lan terakhir mugo mugo sukses..!!

Komentar Ciri-ciri Cowok Setia

Jangan menaruh live link dikomentar dan sampai saat ini baru 0 komentar untuk update Ciri-ciri Cowok Setia dengan id 6351183239999029416.